Tilbage til kursusoversigten

Symposium 2024

Kursusnummer 3110
Kursusdato 1. november 2024 kl. 09:00 - 2. november 2024 -> kl. 15:30
Kursussted Aarhus Congress Center, Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus C
Tilmeldingsfrist 28. oktober 2024
Point/CE-timer 12
Medlemspris 5.950,00 kr.
Tilmeld dig nu

Kender du typen?
Sygdomme, medicinering og tandbehandling

Early Bird-tilbud: Få 15 % rabat (kun for medlemmer og ansatte hos medlemmer)
Tilmeld dig senest den 20. august 2024 og få kr. 1.050,- i rabat. Prisen for tilmelding ved Early Bird er kr. 5.950,-. Efter den 20. august vil prisen være kr. 7.000,-

Beskrivelse
Tandlægeforeningens Symposium sætter i år fokus på tandpleje som en integreret og essentiel del af det samlede sundhedsvæsen i Danmark. Som tandlæge er du ofte den sundhedsperson, der ser dine patienter mest regelmæssigt. Mange patienter modtager behandlinger på tværs af sundhedssystemet uden en koordineret og tværfaglig behandlingsplan, hvilket skaber udfordringer og kræver opdateret viden.

På symposiet dykker vi ned i aktuelle og hyppige sygdomme, hvor den medicin, som patienterne modtager, kan påvirke deres tandsundhed og tandbehandling. 

Vi har samlet et stærkt hold af både læger og tandlæger som foredragsholdere, der vil dele deres erfaringer og indsigter fra daglig praksis. De kender problematikkerne og vil fokusere på, hvordan du som tandlæge kan samarbejde med læger om at skabe en helhedsorienteret behandling af vores fælles patienter.

Udbytte
Ved at deltage i symposiet vil du få den nyeste og nødvendige viden om behandling af den medicinsk kompromitterede patient. Viden du kan implementere direkte i din daglige praksis, og viden der vil styrke dit samarbejde med andre sundhedsprofessionelle, så I sammen kan sikre et bedre behandlingsforløb for patienterne.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til to spændende og lærerige dage i Aarhus. 

Faglige koordinatorer
Lise-Lotte Kirkevang, professor, DDS, ph.d., dr.odont.
Birgitte Klindt Poulsen, cheflæge, klinisk lektor

Se det fulde program

Vigtigt: skal du tilmelde en klinikassistent er det ikke her, du skal gøre det
Sideløbende med Symposium afholder vi en konference for klinikassistenter fredag den 1. november. Konferencen belyser sammen emne som Symposium - blot med udgangspunkt i klinikassistentens rolle. Find Konference for klinikassistenter på kursusoversigten.

Hvis du bliver forhindret eller syg
Ved afbestilling efter den 4. oktober 2024 refunderes 50 % af kursusprisen.
Ved afbestilling efter den 18. oktober 2024 opkræves 100 % af kursusprisen.

Afbestilling skal i alle tilfælde ske via mail til efteruddannelse@tdl.dk, via medlemsappen eller via telefon 70 25 77 11.

Du er velkommen til at sende en anden deltager i stedet, blot du giver besked.

Hvor kan jeg overnatte?
Bemærk, at overnatning ikke er en del af kursusprisen. Har du brug for overnatning, skal du derfor selv stå for din hotelbooking.